210 68 37 060

Αρχική Εταιρικά Νέα Είσοδος Συνεργατών

ΑρχικήΕταιρικά ΝέαΔυναμική Πορεία Expert και AmTrust Europe Limited.

Δυναμική Πορεία Expert και AmTrust Europe Limited.

Nextdeal newsroom

Γράφει:

 

 Δυναμική πορεία EXPERT και AMTRUST EUROPE LIMITED

Συγκέντρωση συνεργατών πραγματοποίησαν οι EXPERT και ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ στη Θεσσαλονίκη την περασμένη εβδομάδα. 
Τη συγκέντρωση προλόγισε ο Διευθυντής του Υποκαταστήματος Βορείου Ελλάδος κος Γ. Ρούσης.
Δυναμική πορεία EXPERT και AMTRUST EUROPE LIMITED
 
Ο κος Τάκης Καπάνταης παρουσίασε τα αποτελέσματα τόσο των EXPERT και ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, όσο της AmTrust Europe Limited.
Στην πρώτη δεκάδα, από πλευράς τζίρου αλλά και κερδοφορίας, κατατάσσονται την τελευταία 5ετία οι EXPERT και ΕΛΠΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ, με βάση τα συγκεντρωτικά τους αποτελέσματα.
Η AmTrust Europe Limited παρουσίασε εντυπωσιακή πορεία στην ελληνική αγορά με πολύ καλά αποτελέσματα, γεγονός που την έπεισε για την περαιτέρω εξάπλωσή της στην Ελλάδα.
Ο κος Τάκης Καπάνταης τόνισε ότι η επιτυχία αυτή οφείλεται, τόσο στο δυναμισμό των 2 αντιπροσώπων της AmTrust Europe Limited στην Ελλάδα όσο και στην καλή τους συνεργασία προέβαλε δε την ευχαριστήρια επιστολή της AmTrust Europe Limited προς την EXPERT.
Διεθνώς τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα της AmTrust Europe Limited το 2014 ανήλθαν σε 6,09 δις $ από 4,12 δις $ το 2013, παρουσιάζοντας αύξηση 47,9 % .Το ενεργητικό της εταιρείας σε μια μόνο χρονιά παρουσίασε αύξηση 22,8% και έφθασε τα 13,85 δις $.
Δυναμική πορεία EXPERT και AMTRUST EUROPE LIMITED
 
Ο κος Στέφανος Καπάνταης ανακοίνωσε τη στρατηγική απόφαση της EXPERT να επεκταθεί συστηματικά στον Κλάδο Υγείας και παρουσίασε το πρόγραμμα Υγείας Dr Expert.
To πρόγραμμα καλύπτει Α’βαθμια και Β’βαθμια περίθαλψη για άτομα από 18 έως 70 ετών, χωρίς προασφαλιστικό έλεγχο, χωρίς την συμπλήρωση ιατρικών ιστορικών, με κάλυψη των προϋπαρχoυσών μετά από 6 μήνες και με κόστος μόλις 228€ το χρόνο.
Για το πρόγραμμα δημιουργήθηκε ειδική εφαρμογή στο portal συνεργατών της EXPERT μέσω της οποίας οι συνεργάτες μπορούν να εκδώσουν το ασφαλιστήριο σε δύο λεπτά, τυπώθηκαν επίσης διαφημιστικά φυλλάδια, αφίσες για τα γραφεία των συνεργατών καθώς και υποστηρικτικό υλικό.
Το πρόγραμμα εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους για την πληρότητά του, το χαμηλό του κόστος και την πολύ απλή διαδικασία ασφάλισης και κυρίως γιατί αναγνωρίστηκε ως ένα δυναμικό εργαλείο για την διείσδυση στον Κλάδο Υγείας και εκείνων των διαμεσολαβητών που εως τώρα δεν είχαν τις ειδικές γνώσεις ή την εμπειρία που τα συνήθη προγράμματα Υγείας απαιτούν.