210 68 37 060

Αρχική Εταιρικά Νέα Είσοδος Συνεργατών

ΑρχικήΕταιρικά ΝέαΔυναμικά και στον Κλάδο Υγείας η Expert Ασφάλειες!

Δυναμικά και στον Κλάδο Υγείας η Expert Ασφάλειες!

 
 
 
Video - Δυναμικά και στον κλάδο υγείας η EXPERT Ασφάλειες!
Συγκέντρωση συνεργατών δικτύου Αθηνών πραγματοποίησε την προηγούμενη εβδομάδα η εταιρεία EXPERT Ασφάλειες στην Αίγλη Ζαππείου.
Δυναμικά και στον κλάδο υγείας η EXPERT Ασφάλειες!
 
Στην εκδήλωση, την οποία παρακολούθησαν πάνω από 200 συνεργάτες τίμησε με την παρουσία του και ο κύριος Ευάγγελος Σπύρου ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό στους συνέδρους.
 
Ευάγγελος Σπύρου
 
Ο Διευθύνων Σύμβουλος κος. Παναγιώτης Καπάνταης, έκανε αναφορά στην πορεία των εταιρειών τα τελευταία χρόνια και μίλησε για την μεγάλη ανάπτυξη των εργασιών και τα καλά αποτελέσματα της AmTrust Europe στην Ελλάδα, τα οποία έπεισαν την εταιρεία για περαιτέρω εξάπλωση στην Ελληνική Αγορά.
Επίσης, ο κύριος Καπάνταης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της AmTrust σε παγκόσμιο επίπεδο τα οποία, όπως είπε «την καθιστούν μεγαλύτερη από την Ελληνική αγορά στο σύνολο της». Το 2014, η AmTrust κατέγραψε Μικτά Ασφάλιστρα 6,1 Δις. δολάρια, με ενεργητικό 13,85$ Δις. και κέρδη 458 εκατομμυρίων δολαρίων.
Παναγιώτης Καπάνταης
 
Παράλληλα, η EXPERT ανακοίνωσε την στρατηγική της απόφαση να επεκταθεί δυναμικά και στον Κλάδο Υγείας. Έτσι, ο Στέφανος Καπάνταης παρουσίασε το νέο πρόγραμμα Νοσοκομειακής και Εξωνοσοκομειακής Φροντίδας της εταιρείας, Dr. EXPERT, το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία της EXPERT με την ασφαλιστική εταιρεία GENERALI (δείτε εδώ λεπτομέρειες για το πρόγραμμα).
Στόχος της εταιρείας ήταν, όπως τόνισε ο κος. Καπάνταης, να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα απλό και κατανοητό σε όλες του τις διαδικασίες, έτσι ώστε να μπορέσει να πουληθεί μαζικά και από ασφαλιστές με μικρή εμπειρία στον Κλάδο Ζωής και Υγείας.
Δυναμικά και στον κλάδο υγείας η EXPERT Ασφάλειες!
 
Έτσι, το Dr. EXPERT έχει ενιαία τιμή 228€ ανεξαρτήτως ηλικίας, ενώ για την αίτηση απαιτείται απλώς η συμπλήρωση στοιχείων μέσα από το υπάρχον portal της εταιρείας, χωρίς ερωτηματολόγιο υγείας και προασφαλιστικό έλεγχο.
Για την προώθηση του προϊόντος, η EXPERT μοίρασε αφίσες και διαφημιστικά φυλλάδια στους παριστάμενους, και παρουσίασε την ειδική της ιστοσελίδα www.experthealth.gr όπου μπορεί κανείς να δει τις αναλυτικές παροχές του προγράμματος.
Το προϊόν αντιμετωπίσθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον από τους παρευρισκόμενους, τόσο για την απλότητα του όσο και για το κόστος του.
 
Το βίντεο αποτελεί απόσπασμα της εκπομπής «Ώρα Ασφάλισης» που προβάλλεται:
  • Κάθε Πέμπτη στις 20:00 και κάθε Κυριακή στις 18:30 σε επανάληψη στο Extra Channel
  • Κάθε Παρασκευή στις 18.00 στη Θεσσαλονίκη στο τηλεοπτικό κανάλι Extra
  • Κάθε Κυριακή στις 18.30 στην Δυτική Ελλάδα στο τηλεοπτικό κανάλι ΝΕΤ Πελοποννήσου.