210 68 37 060

Αρχική Εταιρικά Νέα Είσοδος Συνεργατών

ΑρχικήΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ AMTRUST

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ AMTRUST

 

Ιστορικό

 

 

 

H AmTrust Financial Services ιδρύθηκε το 1998 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με στόχο την παροχή ασφαλιστικών λύσεων σε μικρές επιχειρήσεις. Έκτοτε, μέσω οργανικής ανάπτυξης και εξαγορών, έχει εξελιχθεί σε μια πολυεθνική εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων με παρουσία σε πάνω από 50 χώρες σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία.Το 2006, σε μια χρονιά σταθμό για την ιστορία της, η AmTrust εισήχθη στο χρηματιστήριο NASDAQ της Νέας Υόρκης, όπου δραστηριοποιείται με το εμπορικό σήμα AFSI. Έκτοτε διαγράφει συνεχώς ανοδική πορεία και το 2012 κατατάχθηκε στην 80η θέση των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών παγκοσμίως από το Fortune Top100.

 

 

Στην Ευρώπη, η AmTrust ξεκίνησε τις δραστηριότητες της το 2003 ιδρύοντας την AmTrust International Underwriters Limited με έδρα το Δουβλίνο, ενώ το 2007 εξαγόρασε την AmTrust Europe Limited, ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην Ευρωπαϊκή Αγορά. Σήμερα, η AmTrust Europe διατηρεί γραφεία σε Λονδίνο, Νοτιγχαμ, Δουβλίνο, Μάντσεστερ, Μαδρίτη, Στοκχόλμη, Φραγκφούρτη και Μιλάνο, μέσω των οποίων δραστηριοποιείται σε πάνω από 23 Ευρωπαϊκές Χώρες.

Από το 2015, ιδρύεται η εταιρεία AmTrust at Lloyds, μέσα από την οποία η AmTrust εισέρχεται στα Lloyds του Λονδίνου με σκοπό την συμμετοχή της στην ανάληψη των μεγαλύτερων ασφαλιστικών κινδύνων παγκοσμίως, στηριζόμενη στην υψηλή τεχνογνωσία της και την ισχυρή οικονομική της θέση.  

Η AmTrust δραστηριοποιείται στην Ελληνική Αγορά στον κλάδο της ασφάλισης αυτοκινήτου από το 2013, διαγράφοντας εξαιρετική πορεία και ισχυροποιώντας συνεχώς την παρουσία της.

 

 

Οικονομικά Στοιχεία

 

 

 

 Από την ίδρυσή της και έπειτα, η AmTrust επιτυγχάνει κάθε χρόνο σημαντική αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων και κερδοφορίας. Με παραγωγή 6,18 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2015, η AmTrust είναι σε μέγεθος σχεδόν τριπλάσια από την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά Γενικών Ασφαλίσεων στο σύνολό της.  

 


 

 

 

Αξιολόγηση

 

 

Η AmTrust είναι αξιολογημένη με Α' (Aριστα) από την A.M. Best, τον μεγαλύτερο οίκο αξιολόγησης ασφαλιστικών εταιρειών παγκοσμίως. 

 

               

 

 

 

Πατήστε εδώ για την ιστοσελίδα της AmTrust Europe Limited και εδώ για την ιστοσελίδα του Group.