210 68 37 060

Αρχική Εταιρικά Νέα Είσοδος Συνεργατών

ΑρχικήΕταιρικά ΝέαΝοσοκομειακή ή εξωνοσοκομειακή φροντίδα από την Expert Μεσίτες Ασφαλίσεων

Νοσοκομειακή ή εξωνοσοκομειακή φροντίδα από την Expert Μεσίτες Ασφαλίσεων

 

 

 Νοσοκομειακή ή εξωνοσοκομειακή φροντίδα από την Expert Μεσίτες Ασφαλίσεων

Σε μια περίοδο παρατεταμένης οικονομικής κρίσης τα τελευταία χρόνια, ο τομέας της Δημόσιας Υγείας έχει δυστυχώς υποφέρει σημαντικά, καθώς η χρηματοδότηση των Δημοσίων Νοσοκομείων έχει υποστεί συνεχείς περικοπές. Για το λόγο αυτό, η ύπαρξη Ιδιωτικής Ασφάλισης στον τομέα της Υγείας έχει γίνει πιο αναγκαία από ποτέ. Οι άνθρωποι, στην EXPERT Ασφάλειες, θέλησαν να δώσουν μια αξιόπιστη λύση σε αυτήν την πλέον σημαντική ανησυχία, σεβόμενοι παράλληλα τις δυσκολίες της εποχής.
Το πρόγραμμα Dr. EXPERT αποτελεί μια συνεργασία της EXPERT Ασφάλειες με την ασφαλιστική εταιρεία GENERALI και αφορά αποκλειστικά τους πελάτες της EXPERT. Μέσα από το πρόγραμμα Dr. EXPERT, σκοπός της εταιρίας είναι να καλύψει πλήρως τις ατομικές ανάγκες των πελατών της, όσο και τις ανάγκες της οικογένειας τους, σε όλα τα επίπεδα περίθαλψης, σε πολύ χαμηλό κόστος. Έτσι, εντασσόμενος στο πρόγραμμα Dr. EXPERT, διασφαλίζετε την πρόσβαση σας και της οικογένειας σας τόσο σε Πρωτοβάθμια, όσο και σε Δευτεροβάθμια περίθαλψη, με όρους απολύτως απλούς και κατανοητούς. Παράλληλα, έχουμε φροντίσει να κάνουμε τη διαδικασία ασφάλισης όσο το δυνατόν πιο εύκολη και ξεκούραστη. Έτσι, αρκεί μόνο μια αίτηση συμπλήρωσης των στοιχείων σας για να ενταχθείτε στο πρόγραμμα Dr. EXPERT, χωρίς προασφαλιστικούς ελέγχους και ερωτηματολόγια υγείας. Αντίστοιχα εύκολη είναι και η διαδικασία αποζημίωσης σε περίπτωση νοσηλείας!
Παρακάτω θα βρείτε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για να κατανοήσετε το πρόγραμμα, ενώ ο τοπικός ασφαλιστής σας και το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας είναι πάντα διαθέσιμοι για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία χρειαστείτε!
 
Το Πρόγραμμα
Νοσοκομειακή Φροντίδα
500€ την ημέρα σε οποιοδήποτε ιδιωτικό νοσοκομείο της Ελλάδας ή του εξωτερικού.
Απλά τα πράγματα! Προσκομίζετε εισιτήριο – εξιτήριο και σας επιστρέφουμε 500€ για κάθε ημέρα που παραμείνατε στο νοσοκομείο!
Έως 5.000€ επίδομα χειρουργείου
Σε περίπτωση χειρουργείου, θα λάβετε επιπλέον του ημερησίου επιδόματος από 250€ – 5000€ ανάλογα με τη σοβαρότητα της επέμβασης σύμφωνα με τον κάτωθι πίνακα:
Νοσοκομειακή ή εξωνοσοκομειακή φροντίδα από την Expert Μεσίτες Ασφαλίσεων
 
250 € την ημέρα σε περίπτωση νοσηλείας σε δημόσιο νοσοκομείο
Εάν επιλέξετε να νοσηλευτείτε σε δημόσιο νοσοκομείο και δεν σας καλύψει πλήρως άλλος φορέας, τότε θα καλύψουμε τα πραγματικά σας έξοδα, μέχρι το 50% των παραπάνω παροχών. Εάν σας καλύψει πλήρως άλλος φορέας, εμείς σας επιστρέφουμε 100€ για κάθε μέρα νοσηλείας ως bonus!
 
Έως 50.000€ το χρόνο.
(Ανώτατο ετήσιο καταβαλλόμενο ποσό)
 
 
Εξωνοσοκομειακή Φροντίδα
 
Απεριόριστες Επισκέψεις σε 3000 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων σε όλη την Ελλάδα με κόστος 20€ την επίσκεψη.
Διαγνωστικές Εξετάσεις σε 500 Διαγνωστικά Κέντρα σε όλη την Ελλάδα σε τιμές ΦΕΚ.
πχ. Γενική Ούρων 1.80€, Χοληστερίνη Αίματος 2.90€
Ολοκληρωμένο Check Up με κόστος 15€
Περιλαμβάνει Γενική Αίματος, Λευκά και Αιματοκρίτη, Ουρία Αίματος, Σάκχαρο, Χοληστερόλη, Τριγλυκερίδια, Γενική Ούρων
Οδοντιατρική Κάλυψη σε 100 Οδοντιατρεία
σε όλη την Ελλάδα με έκπτωση 50% επί συγκεκριμένου τιμοκαταλόγου.
Φυσιοθεραπείες με 100 Φυσιοθεραπευτές
σε όλη την Ελλάδα με κόστος 20€ ανά συνεδρία.
 
 
Ποιούς αφορά
  • Όλους όσοι επιθυμούν να διασφαλίσουν την πρόσβασή τους τόσο σε Πρωτοβάθμια όσο και σε Δευτεροβάθμια Περίθαλψη σε πολύ χαμηλό κόστος!
  • Ανώτατη Ηλικία Εισόδου του Κυρίως Ασφαλισμένου είναι τα 68 έτη.
  • Οικογένειες με Παιδιά. Το Dr. EXPERT αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη και οικονομική λύση για μεγάλες οικογένειες!
  • Τα παιδιά θεωρούνται εξαρτώμενα μέλη μέχρι την ηλικία των 19 ετών, ή των 25 ετών αν σπουδάζουν.
  • Ανασφάλιστους.Το πρόγραμμα διασφαλίζει πρόσβαση τόσο σε Ιδιωτικά όσο και Δημόσια Νοσοκομεία, και είναι η ιδανική λύση για ανασφάλιστους πελάτες!
  • Ανθρώπους που θέλουν να συμπληρώσουν το υπάρχον νοσοκομειακό τους πρόγραμμα.Το νοσοκομειακό επίδομα δίνει την δυνατότητα σε ανθρώπους με ασφαλιστήριο συμβόλαιο σε ισχύ να καλύψουν την απαλλαγή τους ή να αναβαθμίσουν τη θέση τους σε πολύ χαμηλό κόστος!
 
Οι Εταιρείες
Η EXPERT ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ιδρύθηκε το 2008 στην Αθήνα και έκτοτε έχει διαγράψει μια εντυπωσιακά αναπτυξιακή πορεία στο χώρο της μεσιτείας ασφαλίσεων, που την καθιστά σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελληνικής Αγοράς και με την αγορά του Λονδίνου μέσω διεθνών brokers, ενώ από τον Σεπτέμβριο του 2013 αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα την εταιρεία AmTrust Europe Limited στον κλάδο του αυτοκινήτου, με εξαιρετικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Η EXPERT εξειδικεύεται στον κλάδο του αυτοκινήτου και των Ομαδικών Συμβολαίων Ζωής, ασφαλίζοντας μερικούς από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα.
Η GENERALI αποτελεί έναν από τους 5 μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους παγκοσμίως, και μια από τις 500 μεγαλύτερες εταιρείες ανεξαρτήτως κλάδου παγκοσμίως. Το 2013, τα έσοδα της άγγιξαν τα 66 δισεκατομμύρια Ευρώ, ενώ απασχολεί περισσότερους από 77,000 ανθρώπους. Δραστηριοποιείται με υποκατάστημα στην Ελλάδα από το 1991 τόσο στις Γενικές Ασφαλίσεις, όσο και στις Ασφαλίσεις Ζωής, και είναι σταθερά μέσα στις 10 μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς.
 
 
Το πρόγραμμα Dr. EXPERT παρουσίασε στους συνεργάτες Αθηνών ο κ. Στέφανος Π. Καπάνταης ενώ για τις εξελίξεις της εταιρίας και την αγορά μίλησε ο κ. Παναγιώτης Καπάνταης στην αίθουσα Αίγλη του Ζαππείου. Στιγμιότυπα από την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στην εκπομπή «Ώρα Ασφάλισης» σήμερα Πέμπτη 21/05 στις 20:00 στο Extra Channel και την Κυριακή στις 18:30 σε επανάληψη, την Παρασκευή στις 18.00 στη Θεσσαλονίκη στο τηλεοπτικό κανάλι Extra και την Κυριακή στις 18.30 στην Δυτική Ελλάδα στο τηλεοπτικό κανάλι ΝΕΤ Πελοποννήσου. Όσοι δεν μπορέσουν να δουν την εκπομπή, μπορούν να βρουν στιγμιότυπα στο nextdeal.gr από αύριο το πρωί.
Η Expert Μεσίτες Ασφαλίσεων συνεργάζεται με πολλές ασφαλιστικές εταιρίες στην ελληνική αγορά (Generali, Αγροτική, AIG, Allianz, AXA, Εθνική, INTERAMERICAN), από τον Ιούνιο του 2013 αντιπροσωπεύει (Cover holder) την εταιρία AmTrust Europe Limited. Το τμήμα εκδόσεων της εταιρίας λειτουργεί και Σάββατα 10:00 – 14:00.
 
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ